PONIEDZIAŁEK

15:30 - 18:00

Gimnastyka napowietrzna – MARINA (2,5h)

19:00 - 20:00

Zumba – JAGODA (1h)

20:15 - 21:45

Joga – AGNIESZKA  (1,5h)

WTOREK

15:45 - 17:45

Taekwondo – ZUZA (2h)

19:00 - 20: 00

Smukła sylwetka – GOSIA (1h)

20:00 - 20:30

Brazylijskie pośladki – GOSIA (30 min)

20:30 - 21:00

Płaski brzuch – GOSIA (30 min)

ŚRODA

16:00 - 17:00

Break Dance – GUMA (1h)

17:00 - 18:00

Zajęcia taneczne dla najmłodszych (1h)

18:00 - 19:00

Aktywny Junior  9+ (1h)

19:00 - 20:00

Step funkcjonalny – GOSIA (1h)

20:00 - 21:00

MMA – KUBA (1h)

CZWARTEK

15:45 - 17:45

Taekwondo – SZYMON (2h)

18:00 - 19:00

Pole Dance (grupa początkująca) – AGATA (1h)

19:00 - 20:00

Pole dance – AGATA (1h)

20:00 - 21:00

Trening obwodowy (1h)

PIĄTEK

15.30 - 19:00

Gimnastyka napowietrzna – MARINA (3,5h)

SOBOTA

9:00 - 10:00

Zdrowy kręgosłup – GOSIA (1h)

17:00 - 18:00

MMA – KUBA (1h)