PONIEDZIAŁEK

15:30 - 19:00

Gimnastyka napowietrzna – MARINA (3,5h)

19:15 - 20:00

Tabata – ANETA (45 min)

20:00 - 21:30

Joga – MARLENA  (1,5h)

WTOREK

15:30 - 17:30

Taekwondo – ZUZA (2h)

18:00 - 19: 00

Pole Dance – AGATA (1h)

19:00 - 20: 00

Pole Dance (gr. początkująca) – AGATA (1h)

20:00 - 21:00

Smukła sylwetka – GOSIA (1h)

ŚRODA

16:30 - 17:30

Break Dance – GUMA (1h)

17:30 - 18:30

Zajęcia dla najmłodszych +4 lata  – GOSIA (1h)

18:30 - 19:30

Pilates – GOSIA   (1h)

19:30 - 20:00

ABT (brzuch, uda , pośladki) – GOSIA (30 min)

20:00 - 21:00

Step funkcjonalny – GOSIA (1h)

CZWARTEK

15:30 - 17:30

Taekwondo – SZYMON (2h)

18:00 - 19:00

Pole Dance – AGATA (1h)

19:00 - 20:00

Pole dance – AGATA (1h)

20:00 - 21:00

Trening obwodowy – ANETA (1h)

PIĄTEK

8:30 - 10:00

15.30 - 19:00

Dzień dobry joga – MARLENA (1,5h)

Gimnastyka napowietrzna – MARINA (3,5h)